R2071
110,52 Kč s DPH
110,52 Kč
Datum dostupnosti:
sypká směs bez lepku na chleba, rohlíky, kynuté těsto a vše s kvasnicemi
Obsah gluténu < 20mg/kg.
BEZ LAKTÓZY(Laktóza<0,007g/100g).
kukuřičný škrob, rýžová mouka, rostlinná vláknina (psyllium, bambus), přírodní rýžová mouka 3,8%, čočková mouka 3,6%, dextróza, zahušťovadlo: hydroxypropylmetylcelulóza; jedlá sůl. Může obsahovat stopy sóji.
Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.
Vyrobeno v Rakousku pro Dr. Schär AG/SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/Postal
Příprava: Hranatý chléb
Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu.
PŘÍSADY: 500g „Schär Mix B“, 10g sušených kvasnic nebo 10g čerstvých, 500ml vlažné vody, 6g oleje, 8 g soli.
PŘÍPRAVA: Mouku důkladně promícháte s vodou a olejem. Poté hnětete hnětačem na nejvyšší rychlost asi 5 minut tak, aby vzniklo hladké těsto. Pokud používáte čerstvé kvasnice, nejprve je rozpustíte ve vodě a poté přidáte do těsta. Nakonec přidáte sůl. Těsto dáte do předem vymaštěné formy, přikryjete vlhkou utěrkou a necháte na teplém místě kynout tak dlouho, dokud nenabyde do dvojnásobného množství. Poté pečete v předehřáté troubě při teplotě 200°C asi 50 minut. Troubu neotvírejte. Aby chléb dostal zlatohnědou kůrku, potřete povrch chleba rozšlehaným vejcem, mlékem nebo olejem. Po upečení nechte chléb vychladnout, poté ho můžete nakrájet.
Zatím nikdo nehodnotil.