RACIO

Vybraní výrobci

ACAI BIO 70 g ISWARI



R2200

ACAI BIO 70 g ISWARI

Více informací

359,37 Kč s DPH

  • ACAI BIO 70 g.

    Açai (čti asají) je jedním z pokladů amazonské džungle. Je tradiční součástí jídelníčku obyvatel Brazílie. V současné době je açai pro svoje výtečné nutriční vlastnosti nesmírně populární rovněž v Evropě a USA. Je vysoce výživné a obsahuje mimořádné množství antioxidantů. Dále je bohaté na nenasycené mastné kyseliny omega 3, 6, 9, vitamíny a minerály.

    Açai od Iswari je 100% ovocná dužina sušená mrazem (lyofilizovaná), což je nejkvalitnější způsob konzervace ponechávající ovoci maximum původních chuťových i nutričních vlastností.

    • Mimořádně bohatý zdroj antioxidantů

    • Vysoké hodnoty nenasycených mastných kyselin omega 3, 6 a 9

    • Obsahuje velké množství vápníku, fosforu, beta-karotenu a vit. E



    Podrobný popis

    Açai (čti asají) je jedním z pokladů amazonské džungle. Tato palma dorůstající výšky 25 m, které se daří zejména podél říčních toků, plodí malé ovoce tmavě modré barvy. Tyto plody bývaly pochutinou a důležitou součástí jídelníčku již pro původní obyvatele jihoamerických pralesů.

    Podle současných poznatků obsahuje açai mimořádně vysoké množství antioxidantů, které jsou nezbytné pro absorbci volných radikálů. Antioxidanty se v açai nacházejí v podobě fenolů a antocyaninů, které jsou zodpovědné za tmavě modrou barvu plodů.

    Açai je velmi bohaté na všechny tři omega mastné kyseliny 3, 6 a 9. Přestože v naší stravě konzumujeme většinou nadměrné množství tuků, často se nám nedostává právě nenasycených omega mastných kyselin.

    Z vitaminů je açai zejména bohaté na beta-karoten (provitamin A) a vit. E, z minerálů pak  na vápník a fosfor.

    Bohužel od 14. 12. 2012 dle nařízení Evropské komise č. 432/2012 nesmíme uvádět vliv potravin a většiny jejich složek na lidské zdraví – proto Vás prosíme, abyste si dohledali vliv látek obsažených v açai na lidské zdraví sami z veřejně dostupných zdrojů, případně si můžete přečíst náš článek zde. Děkujeme za pochopení!

    ZPŮSOB POUŽITÍ: Prášek z açai vzdáleně připomíná chuť sušených borůvek. Přimíchejte 1 lžičku do ovocné šťávy, džusu, salátu, mléčného nebo ovocného koktejlu, dezertu, jogurtu, apod. a získejte kromě exotické příchuti zdroj vydatných živin pro svoje tělo!

    Nezpracovávejte prášek z acai od Iswari při teplotách vyšších než 42 °C, aby v něm zůstaly zachovány všechny živiny v původní formě.
    Otevřený sáček uchovávejte v ledničce!

    SLOŽENÍ: 100% bio açai prášek (sušeno mrazem) 

    Ø Výživové úd aje ve 100 g výrobku: 

    Energetická hodnota

    1987 kJ / 475 kcal

    Tuky 

    41,20 g (z toho nasycené mastné kyseliny 9,60 g)

    Sacharidy 

    17,40 g (z toho cukry 1,70 g)

    Bílkoviny 

    9,80 g 

    Sůl 

    132 mg

    Vláknina 

    24,40 g 

    Antioxidační kapacita  

    70.000 μ molů TE 





    • Dostupnost na objednávku

    Recenze

    Zatím nikdo nehodnotil.

    Napsat recenzi

    ACAI BIO 70 g ISWARI

    ACAI BIO 70 g ISWARI

    ACAI BIO 70 g ISWARI

    Napsat recenzi

    30 x další produkt ve stejné kategorii:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: