B2050
71,00 Kč s DPH
Datum dostupnosti:
Granoro uvedlo na trh novou řadu bezlepkových těstovin, založených na mouce z rýže a quinoe.
Pro výrobu bezlepkových výrobků se používají ingredience bez lepku, jako je proso nebo rýžová mouka nebo pseudoobilovin, jako je quinoa.
Na těstoviny Glutenfree Granoro jsme zvolili kombinaci rýžové mouky a quinoa mouky.
Směs vytváří barvu, chuť a strukturu velmi podobnou běžným těstovinám a chutná jako z klasické tvrdé pšenice.
Díky quinoe jsou těstoviny navíc plné vlákniny, minerálů a bílkovin.
Vlastnosti quinoy:
vyrábí:
Pastificio Attilio Mastromauro Granoro s.r.l.
Strada provinciale 231 km. 35,100 - Corato (Bari)
Italia
Uvedené nutriční hodnoty platí pro 100g výrobku.
Hmotnost balení | 400g |
Energie | 1500kJ |
Sacharidy | 76,5g |
z toho cukry | 2,5g |
Tuky | 1,5g |
z toho nasycené | 0,5g |
Balení | 12 ks |
Vláknina | 2g |
Protein | 7,5g |
Obsah soli | 0,03g |
Doba vaření | 7 minut |
Zatím nikdo nehodnotil.