BEZ PŘIDANÉHO CUKRU

Vybraní výrobci

Dolce s černým bezem 300g a fruktózou Zobrazit větší

Dolce s černým bezem 300g a fruktózou



R0704

Dolce s černým bezem 300g a fruktózou

Více informací

113,13 Kč s DPH

  • Dolce s černým bezem 300g a fruktózou

    Dolce je unikátní výrobek z karamelizovaného cukru (nebo fruktózy – Dia Dolce) konzistence medu s přidáním bylinného extraktu jednotlivých bylin. Lze jej doporučit při žaludeční dietě, pálení žáhy, bezlepkové dietě, alergii na pyly, jako prevenci v chřipkových obdobích.
    Podporuje přirozenou obranyschopnost organismu, normální funkci dýchacího systému i stav kloubů. Přispívá k čištění a správnému vylučování organismu, příznivě ovlivňuje normální hladinu glukózy v krvi, čímž napomáhá tzv. kontrole tělesné hmotnosti.
    Tato varianta se vyrábí z fruktózy. Dolce z fruktózy je vhodné sladidlo i pro diabetiky v rámci diety předepsané lékařem.
    Používá se:
    - jako sladidlo všude, kde se používá cukr nebo med, výborné do čajů i kávy,
    - jako med, třeba i na chleba,
    - do sladkokyselých nálevů na saláty, do omáček a polévek (třeba rajské), na potírání kuřete při pečení,
    - s horkou vodou jako bylinný nápoj, který je zajímavou variantou čaje s účinky jako bylinný čaj,
    - se studenou vodou jako bylinková limonáda.

    Složení: sacharidy (82%), karamel (fruktóza), extrakt z květu bezu černého 1:4, kyselina: kys. citronová.
    Nutriční hodnoty /100 g: energetická hodnota 330 kcal/1400 kJ, tuky 0, cukry 82%, bílkoviny 0,02 g, sůl 0.
    Skupinové balení: 12 ks v krabici.

    Mnoho vděku patří páteru Ferdovi za radu, díky které paní Květa Veselá vyrobila karamel s konzistencí medu pro zdraví dětí i nás dospělých. Páter Ferda přisuzoval karamelu neobyčejný význam. Říkal, že jednou z příčin překyselení žaludku je bílý cukr. Nejlepší je sladit medem nebo cukrem ve formě karamelu. Cukr takto připravený se stává zásaditým.

    Takto připravené bylinné karamelové "medy" jsou vhodné i pro alergiky na včelí produkty, pyl a lepek. Druh vyrobený z fruktózy je vhodný pro diabetiky.

    Dolcetem lze zcela nahradit bílý cukr, dá se použít na oslazení kávy, čaje, teplého mléka. Lze jej v kuchyni použít všude tam, kde se používá cukr nebo med.

    Od začátku výroby a prodeje (rok 1994) se prokázalo, že jím lze zcela nahradit bílý cukr, dá se jím tedy sladit káva, čaj teplé mléko (i sójové). Lze jej v kuchyni použít všude tam, kde se používá bílý cukr nebo med. To znamená do sladkokyselých nálevů na saláty, do omáček a polévek (např. rajské), na potírání kuřete při pečení, do perníku apod. Také lžičky DOLCE se šťávou z ½ citronu přelitá v šálku horkou vodu (nikoli vařící) je lahodným zdravým nápojem, který je zajímavou variantou čaje. Lze doporučit každé ráno nalačno na kořen jazyku jednu lžičku a pomalu nechat rozpustit v krku. Šetří se tak zuby a docílí se potažení sliznice v krku, kde se tak rády chytají bacily. Takto mají mizivou šanci.

    • Dostupnost na objednávku

    Recenze

    Zatím nikdo nehodnotil.

    Napsat recenzi

    Dolce s černým bezem 300g a fruktózou

    Dolce s černým bezem 300g a fruktózou

    Dolce s černým bezem 300g a fruktózou

    Napsat recenzi

    30 x další produkt ve stejné kategorii:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: