BEZLEPEK

Vybraní výrobci

Čokoládový dort bez lepku 430g Semix Zobrazit větší

Čokoládový dort bez lepku 430g Semix



R3663

Čokoládový dort bez lepku 430g Semix

Více informací

76,28 Kč s DPH

  • Čokoládový dort bez lepku 430g Semix.

    Novinka oceněná Zvláštní cenou prezidenta Potravinářské komory za nejlepší inovativní potravinářský výrobek roku 2014 v kategorii „Potraviny vhodné pro osoby s nesnášenlivostí lepku“.

    Složení: Cukr, rýžová mouka, pšeničný škrob deproteinovaný, čokoládové kousky 11 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, mléčný tuk, kakaový prášek odtučněný, emulgátor: sójový lecitin), zahušťovadlo (modifikovaný bramborový škrob, E415, E401), syrovátka, emulgátor (glukózový sirup, sójová mouka, E472b, E477, E450), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kypřicí látky (E500, E450), sůl obohacená jódem a aroma.

    Výrobek může obsahovat stopy vajec, suchých skořápkových plodů, sezamu a oxidu siřičitého.

    Hmotnost balení: 430 g (-3 %)


    Skladovací podmínky: Skladujte v suchu.

    Datum minimální trvanlivosti je jeden rok a je uvedeno na obale.

    Návod k použití:

    Příprava dortu: Směs na korpus, vejce a vodu dáme do vyšší misky a šleháme ručním šlehacem na nejvyšším stupni 8 minut. Následně přidáme olej a krátce zašleháme. Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy (o průměru 26 cm) vysypané rýžovou moukou (pokud nejste celiak, formu můžete vysypat běžnou moukou) a pečeme. Teplotu a dobu pečení přizpůsobíme dle trouby (150 – 170 °C, 40 – 50 minut). Po upečení oddělíme okraj formy a necháme korpus vychladnout. Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. U korpusu ponecháme 1 cm široký vnější okraj a pomocí lžicky ho začneme od středu vydlabávat tak, aby ode dna zbyla cca 1-2 cm tlustá vrstva. Hmotu vydlabanou z korpusu nadrobíme do misky.

    Příprava náplně: Banány oloupeme, podélně rozkrojíme a plochou stranou klademe na vydlabaný korpus. Smetanu na šlehání vyšleháme do tuhé konzistence. Směs na přípravu krému ušleháme v misce s vodou a poté přidáme ušlehanou smetanu. Smetanový krém naneseme na dno korpusu do tvaru kopečku, který posypeme rozdrobenou hmotou získanou vydlabáním korpusu. Poté necháme v chladničce cca 2 hodiny ztuhnout a podáváme.

    Vyrobeno v České republice.

    Výživové údaje ve 100 g výrobku:

    Energie1680 kJ / 402 kcal
    Tuky5,4 g
    z toho nasycené mastné kyseliny5,2 g
    Sacharidy83 g
    z toho cukry51 g
    Bílkoviny3 g
    Sůl0,7 g

    Recenze

    Zatím nikdo nehodnotil.

    Napsat recenzi

    Čokoládový dort bez lepku 430g Semix

    Čokoládový dort bez lepku 430g Semix

    Čokoládový dort bez lepku 430g Semix

    Napsat recenzi

    30 x další produkt ve stejné kategorii:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: