Domů

Vybraní výrobci

Boloňská omáčka s fusilli 500g Komplet Menu



B0891

Boloňská omáčka s fusilli 500g Komplet Menu

Více informací

154,75 Kč s DPH

  • Boloňská omáčka s fusilli 500g Komplet Menu

    Tradiční italská omáčka z mletého hovězího, šťavnatých rajčátek, kořenové zeleniny a bylinek s vůní středomoří, přílohou jsou těstovinová vřetena z rýžové mouky.

    Hotové jídlo s přílohou ve dvou sáčcích.

     

    Složení

    rýžové těstoviny (40 %) (rýžová mouka, tapiokový škrob, sůl, kurkuma), hovězí maso přední (24 %), rajčata sterilovaná (20 %) [rajčata (60 %), rajčatová šťáva, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová], rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), cibule, řepkový olej, sůl kamenná, cukr řepný, česnek, oregano, kmín, pepř.

     

    Způsob přípravy: 1) Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (700 W) nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat. 2) Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřívejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty. 3) Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 minut.

    Sáček s přílohou před podáváním promačkejte.

    Skladování: Skladujte při teplotě od +1 °C do +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.
    Minimální trvanlivost do: viz obal.

    Doba spotřeby: 2 roky

    Nutriční hodnoty na 100 g
    Energetická hodnota kJ: 581,7
    Energetická hodnota kcal: 138,5
    Tuky: 5,6 g
    Nasycené mastné kyseliny: 1,7 g
    Sacharidy: 18,5 g
    z toho cukry: 2,4 g
    Bílkoviny: 5,6 g
    Vláknina: 2,3 g
    Sůl: 0,8 g

    Recenze

    Zatím nikdo nehodnotil.

    Napsat recenzi

    Boloňská omáčka s fusilli 500g Komplet Menu

    Boloňská omáčka s fusilli 500g Komplet Menu

    Boloňská omáčka s fusilli 500g Komplet Menu

    Napsat recenzi

    30 x další produkt ve stejné kategorii:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: