Domů

Vybraní výrobci

Raciolky mléčnokakaové 60g Zobrazit větší

Raciolky mléčnokakaové 60g



B0127

Raciolky mléčnokakaové 60g

Více informací

22,50 Kč s DPH

  • Raciolky mléčnokakaové 60g

    Raciolky celozrnné rýžové mléčnočokoládové 60g – mini rýžové chlebíčky s lahodnou mléčnočokoládovou polevou. Otestováno na lepek – certifikát na bezlepkový výrobek. Obsahuje mléko a sóju.

    Složení:

    rýže pololoupaná (hnědá) 50%, kakaová poleva 50%, sušené mléko a syrovátka, emulgátor sójový lecitin

    Nutriční hodnoty:

    Průměrné nutriční hodnoty na 100g
    Energie 1 946 kJ (465 kcal)
    Proteiny 5,2 g
    Tuk 18,8 g
    Sacharidy 67,3 g
    Vláknina 2,7 g
    Hmotnost 60 g

    Recept:

    Cheesecake s jahodami Potřebujeme
    Korpus:
    • 1 balení Raciolky mléčno-kakaové Racio
    • 25 g másla

    Náplň:
    • 200 g krémového sýra
    • 50 g cukru krupice
    • 1 vejce
    • ½ vanilkového lusku
    • 20 g zakysané smetané

    Poleva:
    • 20 g zakysané smetany
    • 5 g práškového cukru

    Zdobení:
    • čerstvé jahody Postup:
    1. Raciolky rozdrtíme v mixéru nástavcem na sekání. Poté přidáme změklé máslo a pečlivě smícháme. Tuto směs vtlačíme na dno formy, v které budeme dortík péct.

    2. Krémový sýr vyšleháme s krystalovým cukrem, přidáme vejce, obsah vanilkového lusku a zakysanou smetanu. Směs poté nalijeme na korpus do formy.

    3. Pečeme ve vodní lázni (forma musí být ponořená jen do 1/3) při teplotě 160 °C. Po deseti minutách snížíme teplotu na 110 °C a pečeme dalších 30 minut.

    4. Dortík necháme vychladnout a vychladit asi 3 hodiny v chladničce. Navrch vlijeme zakysanou smetanu smíchanou s práškovým cukrem. Nakonec dozdobíme čerstvými jahodami ozdobně nakrájenými na plátky.

    • Dostupnost 2-3 dny

    Recenze

    Zatím nikdo nehodnotil.

    Napsat recenzi

    Raciolky mléčnokakaové 60g

    Raciolky mléčnokakaové 60g

    Raciolky mléčnokakaové 60g

    Napsat recenzi

    30 x další produkt ve stejné kategorii:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: