B0127
Raciolky mléčnokakaové 60g
25,32 Kč s DPH
25,32 Kč
Datum dostupnosti:
Raciolky celozrnné rýžové mléčnočokoládové 60g – mini rýžové chlebíčky s lahodnou mléčnočokoládovou polevou. Otestováno na lepek – certifikát na bezlepkový výrobek. Obsahuje mléko a sóju.
Složení:
rýže pololoupaná (hnědá) 50%, kakaová poleva 50%, sušené mléko a syrovátka, emulgátor sójový lecitin
Nutriční hodnoty:
Průměrné nutriční hodnoty na 100g
Energie 1 946 kJ (465 kcal)
Proteiny 5,2 g
Tuk 18,8 g
Sacharidy 67,3 g
Vláknina 2,7 g
Hmotnost 60 g
Recept:
Cheesecake s jahodami Potřebujeme
Korpus:
• 1 balení Raciolky mléčno-kakaové Racio
• 25 g másla
Náplň:
• 200 g krémového sýra
• 50 g cukru krupice
• 1 vejce
• ½ vanilkového lusku
• 20 g zakysané smetané
Poleva:
• 20 g zakysané smetany
• 5 g práškového cukru
Zdobení:
• čerstvé jahody Postup:
1. Raciolky rozdrtíme v mixéru nástavcem na sekání. Poté přidáme změklé máslo a pečlivě smícháme. Tuto směs vtlačíme na dno formy, v které budeme dortík péct.
2. Krémový sýr vyšleháme s krystalovým cukrem, přidáme vejce, obsah vanilkového lusku a zakysanou smetanu. Směs poté nalijeme na korpus do formy.
3. Pečeme ve vodní lázni (forma musí být ponořená jen do 1/3) při teplotě 160 °C. Po deseti minutách snížíme teplotu na 110 °C a pečeme dalších 30 minut.
4. Dortík necháme vychladnout a vychladit asi 3 hodiny v chladničce. Navrch vlijeme zakysanou smetanu smíchanou s práškovým cukrem. Nakonec dozdobíme čerstvými jahodami ozdobně nakrájenými na plátky.
Zatím nikdo nehodnotil.