Domů

Vybraní výrobci

Mixit Musli Adama Ondry s čokoládou 450g bez lepku Zobrazit větší

Mixit Musli Adama Ondry s čokoládou 450g bez lepku



B1983

Mixit Musli Adama Ondry s čokoládou 450g bez lepku

Více informací

245,71 Kč s DPH

  • Mixit Musli Adama Ondry s čokoládou 450g bez lepku

    To, že každý úspěšný den začíná kvalitní snídaní, ví přece každý... i náš olympionik a několikanásobný mistr světa Adam Ondra, který vám namíchal mix pro všechny, kteří milují čokoládu, s vydatnou dávkou bílkovin a vlákniny.

    Müsli obsahuje 28 % čokolády, 29 % proteinu a 18 % pražených lískových oříšků!  

     

    Toto bezlepkové čokoládové müsli je jedinečným spojením velké porce čokolády a pražených lískových oříšků, které pohladí jazyk a smysly a přitom nezatíží váš organismus. Doplňte energii pro zdolání každého kopce a překážky.

     

    Tak neváhejte a také skvěle nastartujte svůj den! Müsli se hodí k jogurtu, skvěle chutná také s mlékem, ale samozřejmě si müsli můžete pokřupávat i samotně během celého dne, je to výborná, sytá a svěží svačinka. 

     

    Společnost Mixit vznikla v roce 2010 jako projekt dvou kamarádů, kteří chtěli zákazníkům dopřát nejen nákup chutných a kvalitních surovin, ale i zábavu a zážitek, kdy si každý může namíchat svůj vlastní mix! Nabízejí opravdu širokou paletu příchutí müsli, směsí pro přípravu kaší, oříšků, křupavého ovoce, sýrů, preclíky a v neposlední řadě také "krémové koule", a to v různých velikostech a baleních.

     

     

    SLOŽENÍ:

    Ovesné vločky bez lepku 25%, jádra pražených lískových ořechů 18%, proteinová čokoláda 18% (hořká čokoláda 67% (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový licitin; přírodní vanilkové aroma), CFM instantní syrovátkový proteinový koncentrát 33%; v hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 58%), syrovátkové crispies 15%, sójové vločky 14%, čokoládové hobliny hořké 10% (cukr, kakaová hmota 44%, kakaové máslo 6%, emulgátor: sójový lecitin; přírodní vanilkové aroma)

     

    BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

    BEZ PALMOVÉHO OLEJE

    S VYSOKÝM OBSAHEM BÍLKOVIN

     

    Může obsahovat stopy lepku, jiných skořápkových plodů, arašídů a sezamu, jelikož se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky. Také může obsahovat části skořápek

     

     

    SKLADOVÁNÍ:

    Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

    Dobře uzavřete. Po otevření spotřebujte do 1 měsíce.

     

     

    NÁVOD NA PŘÍPRAVU:

    50g směsi zalijte 100 ml mléka nebo vody.

     

     

    Recenze

    Zatím nikdo nehodnotil.

    Napsat recenzi

    Mixit Musli Adama Ondry s čokoládou 450g bez lepku

    Mixit Musli Adama Ondry s čokoládou 450g bez lepku

    Mixit Musli Adama Ondry s čokoládou 450g bez lepku

    Napsat recenzi

    30 x další produkt ve stejné kategorii: