Domů

Vybraní výrobci

Mixit Kaše Adama Ondry 400g bez lepku Zobrazit větší

Mixit Kaše Adama Ondry 400g bez lepku



B1981

Mixit Kaše Adama Ondry 400g bez lepku

Více informací

252,33 Kč s DPH

  • Mixit Kaše Adama Ondry 400g bez lepku

    BEZLEPKOVÁ FITNESS KAŠE S OVOCEM, ČOKOLÁDOU A OŘECHY

     

    Aktivní život si žádá spoustu energie a proto jsme spojili síly s jedním z nejlepších světových lezců a milovníkem bezlepkových kaší, Adamem Ondrou! Kombinaci proteinové čokolády, ořechů a ovoce si jistě zamilují nejen horolezci.

    Vyzkoušejte unikátní směs křupavých pekanových ořechů, manga, sušeného pomeranče, kokosového mléka, čokolády a konopného semínka, které vytváří zároveň jedinečnou kombinaci vytříbené chuti, která pohladí jazyk i smysly, ale také zdravého jídla, které nezatíží váš organismus.

     

    Tato sypká směs na přípravu kaše s ovocem a čokoládou je bezlepková, s minimem sacharidů a cukrů, ale naopak s velkou a vydatnou dávkou bílkovin a vlákniny. Tak neváhejte a také skvěle nastartujte svůj den!

    Příprava je jednoduchá, směs stačí zalít horkou vodou nebo mlékem a důkladně promíchat.

    Společnost Mixit vznikla v roce 2010 jako projekt dvou kamarádů, kteří chtěli zákazníkům dopřát nejen nákup chutných a kvalitních surovin, ale i zábavu a zážitek, kdy si každý může namíchat svůj vlastní mix! Nabízejí opravdu širokou paletu příchutí müsli, směsí pro přípravu kaší, oříšků, křupavého ovoce, sýrů, preclíky a v neposlední řadě také "krémové koule", a to v různých velikostech a baleních.

     

    SLOŽENÍ:

    rýže 32 %, proteinová čokoláda 15 % (kakaová hmota, micelární kasein 30%, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin; v hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nehméně 58 %), prášek z kokosového mléka 13 % (prášek z čerstvého kokosového mléka (87 %), maltodextrin, kaseinát sodný), kokosová mouka 12,5 %, sušené mango 7,5 %, jádra pekanových ořechů 7,5 %, vláknina z kořene čekanky 5 %, loupané konopné semínko 4,5 %, lyofilizovaný pomeranč 3 %

     

    BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

    S VYSOKÝM OBSAHEM BÍLKOVIN

     

    Může obsahovat stopy lepku, jiných skořápkových plodů, arašídů a sezamu, jelikož se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky. 

     

     

    SKLADOVÁNÍ:

    Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

    Dobře uzavřete. Po otevření spotřebujte do 1 měsíce.

     

     

    NÁVOD NA PŘÍPRAVU:

    4 lžíce směsi (cca 50g) zalijete 100 ml teplé vody či mléka. Důkladně zamíchejte. Je-li řídká, dosypte, je-li hustá, dolijte.

     

    Recenze

    Zatím nikdo nehodnotil.

    Napsat recenzi

    Mixit Kaše Adama Ondry 400g bez lepku

    Mixit Kaše Adama Ondry 400g bez lepku

    Mixit Kaše Adama Ondry 400g bez lepku

    Napsat recenzi

    30 x další produkt ve stejné kategorii: