Domů

Vybraní výrobci

Musli srdcem spékané slaný karamel 350g bez lepku Topnatur Zobrazit větší

Musli srdcem spékané slaný karamel 350g bez lepku Topnatur



B1980

Musli srdcem spékané slaný karamel 350g bez lepku Topnatur

Více informací

109,56 Kč s DPH

  • Musli srdcem spékané slaný karamel 350g bez lepku Topnatur

    Milujete müsli plné ovoce, oříšků nebo čokolády, ale nemusíte lepek? Pak máme něco přesně pro vás!

     

    Spojení spékaných bezlepkových ovesných vloček, arašídů, mandlí, bílé čokolády a karamelu je chutná a elegantní kombinace, která pohladí jazyk a smysly a přitom vám v puse i správně křupne!

     

    Tato unikátní kombinace chutí pak skvěle nastartuje den, hodí se k jogurtu a skvěle chutná také s mlékem. Ale samozřejmě si müsli můžete pokřupávat i samotně během celého dne, je to výborná, sytá a svěží svačinka. 

     

    Originální řada Müsli srdcem, ať už spékané nebo sypané, se vyrábí ručně, bez palmového oleje a konzervantů. Müsli proto obsahuje poctivé suroviny s vysokým obsahem vlákniny. Granola v kombinaci se sušeným ovocem, kvalitní belgickou čokoládou a velkými kusy ořechů je nutričně vyvážená a je proto vhodným zdrojem energie na celý den.

     

    Co se týče müsli, máme pro vás celou paletu různorodých příchutí: paleo müsli s kokosem, buďto low carb anebo vegan spékané, spékané müsli s belgickou čokoládou a brusinkami, spékané müsli s malinami a belgickou čokoládou, spékané müsli s banánem a třemi druhy čokolády, proteinové müsli s jahodami a čokoládou, spékané ořechové müsli s javorovým sirupem, čokoládové low carb müsli anebo müsli s malinami a čokoládou.

     

    Už více než čtvrt století přináší moravská společnost Topnatur na český trh kvalitní výrobky zdravé výživy a doplňky stravy, přičemž vychází z vlastních, originálních receptur a myšlenky, že každý výrobek musí zákazníkovi přinášet nejen prvotřídní kvalitu, ale i další benefity. Proto je paleta potravin pestrá a vybere si z ní každý, i lidé s bezlepkovou dietou, s intolerancí na laktózu, vegani i vegetariáni a vlastně všichni, kteří se chtějí stravovat zdravě.

     

     

    SLOŽENÍ:

    bezlepkové instantní ovesné vločky, arašídy, med, karamelové kousky (cukr, glukózový sirup, voda, máslo, smetana, sůl, kypřící látka: jedlá soda), kakaové máslo, mandle, bílá čokoláda s karamelem (cukr, kakaové máslo, karamelový prášek (sušené odstředěné mléko, sladká sušená syrovátka, cukr, máslo), sladká sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, mléčný tuk, emulgátory: slunečnicový a řepkový lecitin, přírodní vanilkové aroma), cukr, aroma, sůl himalájská

     

    BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)

    BEZ PALMOVÉHO OLEJE

    VYSOKÝ OBSAH VLÁKNINY 

     

     

    SKLADOVÁNÍ:

    Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

    Recenze

    Zatím nikdo nehodnotil.

    Napsat recenzi

    Musli srdcem spékané slaný karamel 350g bez lepku Topnatur

    Musli srdcem spékané slaný karamel 350g bez lepku Topnatur

    Musli srdcem spékané slaný karamel 350g bez lepku Topnatur

    Napsat recenzi

    30 x další produkt ve stejné kategorii:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: