R1454
113,63 Kč s DPH
113,63 Kč
Datum dostupnosti:
Granátové jablko je celosvětově známé ovoce především pro své různorodě příznivé účinky pro lidské zdraví. Bývá často označováno za přímo studnici antioxidantů a aminokyselin. Antioxidanty a aminokyseliny prospívají při prevenci proti nádorovým onemocněním a snižují rizika vzniku srdečně-cévních chorob. Granátová jablka dále obsahují vápník, hořčík, draslík, sodík, železo, fosfor, z vitamínu pak především B, C a A. Díky obsahu hořčíku, draslíku a sodíku je šťáva z granátových jablek vhodná pro sportovce, lidi pracující v teplých prostředích, nemocné s horečkou a obecně pro všechny, kdo chtějí přirozenou cestou v těle doplnit minerály. Granátové jablko je rovněž nízkokalorické a zlepšuje trávení, je tudíž ideálním doplňkem stravy při hubnutí.
Naše šťáva je vylisována z divoce rostoucích granátových jablek, pocházejících výlučně z ekologicky čisté krajiny gruzínských vesnic a lesů. Šetrná technologie výroby stoprocentní šťávy z granátových jablek umožňuje uchovat prakticky všechny vitamíny a minerály, které se nacházejí v čerstvých granátových jablkách. Dopřejte si sklenici chuťově výborné, prémiové, ryze přírodní ovocné šťávy a prospějte tak svému zdraví.
100% granátové jablko.
Energetická hodnota | 260kJ/62kcal |
Tuky | 0g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 15,50g |
z toho cukry | 13,50g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 0g |
Sůl | 0g |
Níže je uveden seznam nemocí, u nichž se velmi doporučuje konzumace džusu z granátových jablek:
# Vyčerpání organizmu - při snížené hladině hemoglobinu, - při anémii, - během pooperační rekonvalescence, - při zotavování po infekčním onemocnění, - při přílišné únavě, - při snížené sexuální touze, - při ochraně srdce
# Onkologie - k zastavení růstu rakovinných buněk, - k prevenci rakoviny prostaty, - k obnově buněk díky vysokému obsahu antioxidačních látek.
# Cévní onemocnění: - při arteroskleróze, - při výskytu usazenin ve stěnách tepen, - ke snížení hladiny cholesterolu v krvi.
# Onemocnění dýchacích cest - při infekci dýchacích cest, - při průduškovém astmatu, - při angíně. # Radioaktivní záření - ke zvýšení odolnosti organizmu vůči záření, - má protiradiační vlastnosti a chrání organizmus před škodlivými účinky spotřební elektroniky včetně počítačů a mobilních telefonů.
# Zažívací trakt - ke snížení apetitu, - pomáhá při léčení infekčních onemocnění trávicího ústrojí a průjmu, - díky organickým kyselinám stimuluje trávení.
# Cukrovka - Výsledky výzkumu uskutečněného izraelskými lékaři ukazují, že konzumace 180 ml džusu z granátových jablek denně po dobu 3 měsíců výrazně snižuje riziko arterosklerózy. Což, jak prokázaly statistiky, dále vedlo ke snížení rizika úmrtí u pacientů trpících cukrovkou.
# Hypertenze - Díky své diuretické schopnosti má džus blahodárné účinky u osob trpících vysokým krevním tlakem.
# Těhotenství - Konzumace džusu z granátových jablek se doporučuje v době těhotenství, zejména když džus obsahuje i šťávu z mrkve a řepy. - Nedoporučuje se džus konzumovat během kojení, neboť by mohl způsobit alergickou reakci a zácpu u kojenců.
# Nedoporučuje se při: - vředovitém onemocnění žaludku a střev, - překyselení žaludku.
Obrázek může být ilustrativní.
Přepravní omezení: vzhledem k vlastnosti obalu (křehké sklo) je možno přepravit v jednom balíku pouze 2ks výrobku!
Zatím nikdo nehodnotil.