EKODROGÉRIE

Vybraní výrobci

Ecover gel na praní prádla zero 1,5l Zobrazit větší

Ecover gel na praní prádla zero 1,5l



R2904

Ecover gel na praní prádla zero 1,5l

Více informací

374,10 Kč s DPH

  • Ecover gel na praní prádla zero 1,5l

    Ekologický tekutý prací prostředek Ecover. Prádlo účinně vypere a krásně provoní. Vhodný i pro citlivější pokožku.

    Koncentrovaný tekutý prací prostředek Ecover vypere barevné i bílé prádlo. Pere efektivně i při nižších teplotách. Prací prostředek účinně vypere odolnou špínu a skvrny různého druhu už při 30 °C a přitom zachová zářivé barvy vašeho oblečení. S tekutým pracím prostředkem od ECOVERU šetříte energii, peníze a samozřejmě i planetu Zemi.

    Prostředek na praní prádla je stejně jako všechny výrobky od firmy ECOVER vyrobený na rostlinné a minerální bázi. Neobsahuje ropné složky ani optické zjasňovače, chemikálie, které odrážejí světlo.Prostředek je bez parfemace, takže je vhodný i pro velmi citlivou či alergickou pokožku. Můžete ho také provonět prá kapkami svého oblíbeného éterického oleje a dodat mu unikátní vůni, která bude vonět právě vám. Přípravek je biodegradabilní a není testovaný na zvířatech. Je balený ve 100% recyklovatelných obalech včetně uzávěrů.

    Složení

    5-<15 % aniontové povrchově aktivní látky, 5-<15 % neiontové povrchově aktivní látky, <5 % mýdlo, enzymy. Další: voda, citronan sodný, denaturovaný alkohol, glycerol, polypropylen tereftalát, trisodium ethylenediamine disuccinate, Kyselina mléčná. VAROVÁNÍ: H319 - Způsobuje vážné podráždění očí. P101 - Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P102 - Uchovávejte mimo dosah dětí. P305+P351+P338 - PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. P337+P313 - Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. V případě nutnosti lékařské péče u sebe mějte obal nebo etiketu produktu.

    Recenze

    Zatím nikdo nehodnotil.

    Napsat recenzi

    Ecover gel na praní prádla zero 1,5l

    Ecover gel na praní prádla zero 1,5l

    Ecover gel na praní prádla zero 1,5l

    Napsat recenzi

    30 x další produkt ve stejné kategorii:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: