BIO

Vybraní výrobci

Bio palmový cukr ARENGA 250 g BIONEBIO Zobrazit větší

Bio palmový cukr ARENGA 250 g BIONEBIO



R3425

Bio palmový cukr ARENGA 250 g BIONEBIO

Více informací

69,50 Kč s DPH

  • Bio palmový cukr ARENGA 250 g BIONEBIO.

    Přírodní palmový cukr se získává zahušťováním 100% čistého nektaru květů cukrové palmy arengy, kterou vyrábí drobní farmáři v Indonésii. Palma Arenga roste pouze ve smíšeném pralese, a její využití přispívá k boji proti mýcení pralesa, přirozeného prostředí ohrožených orangutanů. Koupí tohoto produktu podporujete nadaci Masarang. Palmový cukr má tmavě hnědou barvu a typickou jemně karamelovou chuť. Hodí se do desertů i do pokrmů asijské kuchyně.

    HMOTNOST: 250 g
    ZEMĚ PŮVODU: Indonésie
    VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

    Energetická hodnota1641 kJ/392 kcal
    Tuky0,3 g
    z toho nasycené mastné kyseliny0,2 g
    Sacharidy92,7 g
    z toho cukry88,9 g
    Bílkoviny2,5 g
    Sůl0,14 g

    Recenze

    Zatím nikdo nehodnotil.

    Napsat recenzi

    Bio palmový cukr ARENGA 250 g BIONEBIO

    Bio palmový cukr ARENGA 250 g BIONEBIO

    Bio palmový cukr ARENGA 250 g BIONEBIO

    Napsat recenzi

    30 x další produkt ve stejné kategorii: