R3911
99,50 Kč s DPH
Datum dostupnosti:
Recept:
Baker královské vícezrnné směsi: 400 g, droždí: Dry 4 g nebo 13 g
čerstvého droždí, teplé vody: 0,36 l oleje, 3 lžíce cukru 1 lžíce soli 1 lžička.
Tradiční způsob pečení v horkovzdušné troubě:
1. Všechny složky důkladně promíchejte (nejlépe mixérem po dobu asi 5 minut).
2. připravené těsto nalijte do vymaštěné formy (olejem), přikryjte suchým hadříkem a nechejte na teplém místě (cca 25 ° C) po dobu asi 45 minut.
3. Těsto by mělo zvýšit svůj objem cca dvojnásobně. Před vložením těsta do trouby jemně potřete povrch vodou.
4. Pečeme 40-45 minut při teplotě 220 ° C. Horký chléb vyjměte z formy a nechte jej vychladnout.
Příprava v domácí pekárně:
1. Do kontejneru nalijte všechny ingredience. Spusťte program "bez lepku".
2. Po asi 2 hodinách chléb vyjměte a nechte vychladnout.
U ostatních domácích pekáren spusťte standardní 3-hodinový program pro pečení chleba.
Koncentrát pro pečení chleba.
Složení:
kukuřičný škrob, rýžová mouka, dextróza, kukuřičná mouka, slunečnicový, lněný, sojový protein, bramborový škrob, zahušťovadlo: methyl celulóza, škrob, rýže, dýně, prebiotická: bramborová vláknina, inulin. Zrna 9,1%.
Nutriční hodnota na 100 g výrobku
Energetická hodnota 1590 kJ / 379 kcal
Bílkoviny: 5,66 g
Sacharidy: 74,3 g
- Z toho cukry: 3,3 g
- Tuky: 5,1 g
- Nasycené mastné kyseliny: 0,6 g
Vláknina: 4,8 g
Sodík: 0,03 g
Sůl: 0,09 g
PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ POTRAVINA. Vhodný pro bezlepkovou dietu, při nesnášenlivosti vajíček, mléka a alergii na bezlepkový pšeničný škrob.
Zatím nikdo nehodnotil.