RACIO

Vybraní výrobci

NEPRAŽENÉ KAKAOVÉ BOBY DRCENÉ BIO 125 g ISWARI



R3226

NEPRAŽENÉ KAKAOVÉ BOBY DRCENÉ BIO 125 g ISWARI

Více informací

86,68 Kč s DPH

  • NEPRAŽENÉ KAKAOVÉ BOBY DRCENÉ BIO 125 g ISWARI.

    Kakaové boby od Iswari jsou sušená semena plodů kakaovníku Criollo, který je chuťově nejkvalitnější odrůdou a skutečnou delikatesou. Jen max. 5 % celosvětové produkce tvoří tato odrůda kakaa nejvyšší kvality. Díky jejich šetrnému zpracování při nízkých teplotách (bez pražení) jsou v nich zachovány všechny bohaté nutriční látky, díky nimž bývalo kakao Indiány právem nazýváno pokrmem Bohů. Vychutnejte si kakao v jeho nejčistší podobě!

    • Obsahuje enzymy dobré nálady

    • Mimořádné hodnoty antioxidantů

    • Bohaté na nenasycené mastné kyseliny omega 6

    • Obsahuje zejména hořčík, železo, síru, chrom, mangan a zinek



    PODROBNÝ POPIS: Kakao dokáže navodit dobrou náladu, pocity štěstí a spokojenosti, včetně lehkých afrodisiakálních účinků. Navíc skrývá MAO inhibitory (Monoamin Oxidase Inhibitory), které zpomalují odbourávání anandamidu a dalších neurotrasmiterů, zajišťující tím jejich setrvání v krevním oběhu, a tak umožňují delší trvání příjemné nálady.

    Kakao je nejbohatší plodinou na antioxidanty, které nás chrání před působením volných radikálů (vznikajících ve znečištěném prostředí, nekvalitní stravě, přirozenou radioaktivitou, apod.). Jejich množství je klasifikováno tzv. ORAC jednotkami – kakao jich obsahuje více než 500 (např. u nás na antioxidanty bohaté borůvky obsahují cca 50 ORAC). V kakau jsou zastoupeny v podobě polyfenolů, katechinů a epikatechinů.

    Kakao obsahuje nenasycené mastné kyseliny omega 6, které jsou však v čokoládách pražením znehodnoceny a obsahují zdraví škodlivé trans-mastné kyseliny.

    Kakao rovněž obsahuje řadu minerálů a vitamínů. Je zdrojem hořčíku, železa, síry, chromu, manganu, zinku a mědi.

    Bohužel od 14. 12. 2012 dle nařízení Evropské komise č. 432/2012 nesmíme uvádět vliv potravin a většiny jejich složek na lidské zdraví – proto Vás prosíme, abyste si dohledali vliv látek obsažených v kakau na lidské zdraví sami z veřejně dostupných zdrojů, případně si můžete přečíst náš článek zde. Děkujeme za pochopení!

    ZPŮSOB POUŽITÍ: Přidejte do müsli, dezertů, jogurtu, ranních cereálií, apod. Truffels s kakaovými boby a goji: 1 lžička kakaových bobů, 1 lžička goji, 1 lžička kokosového oleje, 1 lžička karobového prášku, 4 mandle, 5 datlí. Vše společně nasekejte v robotu na hrubou směs, která půjde tvarovat. Vytvořte truffles. Servírujte na talíři posypané karobovým práškem. Dobrou chuť!

    SLOŽENÍ: 100% bio nepražené kakao 

    Výživové údaje ve 100 g výrobku: 

    Energetická hodnota

    2419 kJ / 578 kcal

    Tuky 

    50,3 g (z toho nasycené mastné kyseliny 34,2 g) 

    Sacharidy

    18,2 g (z toho cukry 1 g)

    Bílkoviny 

    13 g 

    Sůl 

    175 mg 

    Vláknina 

    6,4 g 

    Antioxidační aktivita ORAC 

    62.100 μ molů TE 



    • Dostupnost na objednávku

    Recenze

    Zatím nikdo nehodnotil.

    Napsat recenzi

    NEPRAŽENÉ KAKAOVÉ BOBY DRCENÉ BIO 125 g ISWARI

    NEPRAŽENÉ KAKAOVÉ BOBY DRCENÉ BIO 125 g ISWARI

    NEPRAŽENÉ KAKAOVÉ BOBY DRCENÉ BIO 125 g ISWARI

    Napsat recenzi

    30 x další produkt ve stejné kategorii:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: