Domů

Vybraní výrobci

Nové Mléčné kefírové kultury 3x5g až na 100 litrů Zobrazit větší

Mléčné kefírové kultury 3x5g až na 100 litrů



B0849

Mléčné kefírové kultury 3x5g až na 100 litrů

Více informací

447,00 Kč s DPH

  • Mléčné kefírové kultury 3x5g až na 100 litrů

    Mléčnému kefíru se kvůli tvorbě bublinek přezdívá mléčný šampus.
    Díky obsahu přátelských bakterií, které při podávání v adekvátním množství přispívají ke zlepšení zdravotního stavu, s ním můžete slavit své zdraví třeba každý den.

    Ačkoli se jedná o kefír, nápoj není zdaleka tak kyselý. WUGI se chuťově a konzistencí nejvíce přibližuje jogurtu. Nemáte rádi kravské mléko? Připravte si mléčný kefír z ovčího nebo kozího mléka!

    Mléčný kefír můžete konzumovat denně - např. místo jogurtu. Doporučujeme začít s menšími dávkami a postupně navyšovat do cca 400 ml/den.

    Domácí kefír je nejjednodušší způsob, jak navrátit sílu fermentace do vaší kuchyně. Živé fermentované potraviny mají blahodárný vliv na střevní mikroflóru neboli mikrobiom, který ovlivňuje všechny tělní funkce člověka.

    S WUGI může podpořit své zdraví každý. Jde to doma, snadno a během jedné minuty.

    10x pro zdraví s kefírem

    Kefír („keyif“) znamená „dobrý pocit“ a je již tisíce let tradičními kulturami užíván pro své protistárnoucí a imunomodulační účinky. Kořeny mléčného kefíru sahají pravděpodobně až do Kavkazských hor a Tibetu, kde tamnímu obyvatelstvu kefírové kultury sloužily k uchovávání mléka. Lidé správně vnímali, že jim kefír svědčí a díky němu se prý dožívali vysokého věku. S vodním kefírem budeme naopak cestovat do Mexika, kde lidé používali vodní kefírové kultury k fermentaci sladké šťávy z kaktusu opuncie a vychutnávali si pak tento netradiční nápoj.

    Vodní i mléčný kefír vzniká fermentací (kvašením) pomocí kefírových kultur.
    Kefírové kultury – hodné mikroorganismy požírají cukr v nápoji a mění ho na jiné látky, jako jsou organické kyseliny nebo oxid uhličitý. V případě mléčného kefíru se fermentuje mléko, u vodního kefíru oslazená voda. Hotový kefír je lehce stravitelný, obsahuje prospěšné bakterie a minimum cukru.

    Zdraví začíná ve střevech!
    Jejich správná funkce a zažívání jsou klíčem k celému tělu.


    • Podpora střevní mikroflóry
      Živá pomoc pro správné oslídlení střev.
    • Správné trávení
      Pomoc v boji se zácpou, průjmem i nadýmáním. 
    • Vyšší odolnost vůči nemocem
      Podpora imunitního systému a ochrana před patogenními organismy.
    • Zlepšení vstřebatelnosti živin, vitamínů a minerálů
      Podpora dostupnosti důležitých látek pro tělo.
    • Více energie
      Dávka příjemné energie bez zatěžování trávení.
       
    • Zdravá pleť
      Zdravá střeva podporují výživu pokožky a její vzhled.
    • Detoxikace těla
      Zamezení hromadění potravy ve střevě.
    • Boj s alergiemi
      Mírnění projevů a ochrana před potravinovými alergiemi i intolerancemi.
    • Podpora metabolismu
      Zdravé zažívání a regulace chutí.
    • Dobrá nálada a vyšší odolnost vůči stresu
      Tvorba chemických látek pozitivně ovlivňujících náš mozek.

       

    Recenze

    Zatím nikdo nehodnotil.

    Napsat recenzi

    Mléčné kefírové kultury 3x5g až na 100 litrů

    Mléčné kefírové kultury 3x5g až na 100 litrů

    Mléčné kefírové kultury 3x5g až na 100 litrů

    Napsat recenzi

    30 x další produkt ve stejné kategorii: